Kerstballen 2016

Jaarlijks krijgen 10.500 vrouwen te horen dat ze borstkanker hebben. Eén op de acht vrouwen wordt getroffen door de ziekte. Onze organisatie zet in op preventie en vroegtijdige opsporing. Daarom maken we borstkanker zichtbaar tijdens de kerstperiode. Want strijden tegen borstkanker doe je niet alleen; we strijden allemaal samen.

Dit jaar verkopen we een grote veelkleurige kerstbal met pailletten. De doorsnede van deze kerstbal is 10 cm en hij kost €5. Daarnaast kan je terug onze set van 3 zilveren kerstballen kopen. De set van 3 kerstballen kost €10 euro en elke kerstbal heeft een doorsnede van 8 cm. De kerstballen zijn te koop in alle winkelpunten van Di. De kleine kerstballen zijn ook te koop bij Blokker. Als bedrijf kan je uiteraard ook je steentje bijdragen. Denk maar eens aan een prachtig versierde én blinkende kerstboom in de inkomhal van je bedrijf. Als bedrijf kan je je kerstballen bestellen via dit bestelformulier

Koop onze kerstballen en maak zo van jouw boom ook dit jaar het symbool van onze strijd tegen borstkanker. Samen met vele anderen steun je zo alle vrouwen die dagelijks tegen deze ziekte strijden. De winst gaat naar het Pink Ribbon Fonds voor de financiering van concrete projecten die als doel hebben het verbeteren van de zorg voor patiënten en hun algemene levenskwaliteit. 

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pink Ribbon?
Volg ons dan op Facebook, Instagram of Twitter!